Meesterhof Fietsenstalling (4)
Meesterhof Fietsenstalling (4)

Fietsenstalling

Ontdek onze fietsenstalling, de perfecte plek om jouw tweewieler veilig en gemakkelijk op te bergen:de fietsenstalling is afgesloten en enkel toegankelijk met de key card van je kamer.

Meesterhof Fietsenstalling (1)
Meesterhof Fietsenstalling (1)

Voorzieningen

Voor liefhebbers van elektrische fietsen hebben we goed nieuws! Onze fietsenstalling is voorzien van stopcontacten, zodat je jouw elektrische fiets moeiteloos kunt opladen terwijl je geniet van je verblijf.

De fietsenstalling is altijd goed verlicht.  Het kan soms donker kan zijn wanneer je terugkomt van een avontuurlijke fietstocht. Daarom hebben we gezorgd voor voldoende verlichting in onze fietsenstalling, zodat je je fiets gemakkelijk kunt vinden, ongeacht het tijdstip.

Of je nu de omgeving wilt verkennen, naar het werk wilt fietsen of gewoon van een ontspannen fietstocht wilt genieten, onze fietsenstalling staat voor je klaar.

Meesterhof Fietsenstalling (3)
Meesterhof Fietsenstalling (3)

Fiets huren?

Voor gasten die zonder fietsen aankomen en toch de streek per fiets willen ontdekken, bieden we twee handige opties: in de B&B kun je vooraf een gewone dames- of herenfiets huren. Als dit jou aanspreekt, stuur ons dan een e-mail met jouw verzoek om een gewone fiets te huren. Als je liever de omgeving wilt verkennen met een elektrische fiets, verwijzen we je graag door naar onze partner die elektrische fietsen voor je klaarzet: www.rentebike.be.

Jouw avontuur begint hier!

Huur een fiets