Een hotel in Deinze? Waarom geen B&B?

Ben je een professional op zoek naar een hotel in Deinze? Waarom geen B&B?! Bij B&B ‘t Meesterhof bieden wij jou dezelfde luxe als bij een hotel, en nog zoveel meer! Deze pittoreske gerestaureerde hoeve is ideaal voor de professional die na een drukke werkdag wil uitwaaien in een oase van rust in de prachtige Deinse natuur!

MH GastenKamer5 1 - hotel deinze
MH_GastenKamer5_1

Overnachten in een oase van rust

Voel jezelf helemaal ontspannen bij aankomst in onze B&B. Wij ontvangen jou van harte met een welkomstdrankje en een versnapering. Rust na een lange werkdag uit op één van onze prachtige terrassen met uitzicht over onze groene oase of geniet van een avondwandeling langs onze boomgaard en weides. Kom tenslotte helemaal tot rust op onze zijdezachte bedden met luxueuze en pure bedlinnen. Je geniet hier van alle comfort van een hotel, maar dan in een serene en prachtige omgeving.

Ons doel bij ‘t Meesterhof is om ervoor te zorgen dat jij als drukbezette professional helemaal uitgerust en tevreden opnieuw te werk kunt gaan. Wij zorgen immers ook voor een rijk en gevarieerd ontbijt bestaande uit overheerlijke streekproducten zodat u vol energie weer aan de slag kunt.

B&B ’t Meesterhof beschikt over 5 ruime kamers met viersterren kwaliteit. Drie van onze gastenverblijven bevinden zich op de begane grond. Elke kamer is daarbij voorzien van alle luxe en comfort, inclusief ontbijt.

Bekijk hier al onze kamers.

Bed And Breakfast Meesterhof Binnen
bed-and-breakfast-meesterhof-binnen

Start je dag met een heerlijk ontbijt!

Gastvrouw Ingrid voorziet iedere dag van een heerlijk ontbijt vol met lokale producten. Laat jezelf betoveren door onze versgebakken broodjes met verrukkelijke streekkazen of zelfgemaakte confituur. Geniet van een lekker potje yoghurt en een kommetje vers fruit. Maak jouw ontbijt compleet met een glaasje versgeperst fruitsap, chocolademelk, versgemalen koffie, espresso of een andere koffiespecialiteit. Voor de zoetkauwen voorzien wij ook waaier van zoete hapjes.

MH Outdoor 22
MH_Outdoor_22- hotel deinze

Onze troeven?

B&B ‘t Meesterhof biedt alles wat een hotel aanbiedt, maar beter! Je profiteert er van het comfort van een hotel maar met een persoonlijkere touch in een groene landelijke oase. Geniet van een rijk en gevarieerd ontbijt met een prachtig uitzicht op een boomgaard en weides. Dankzij Ingrid en KimJan wordt jouw verblijf een ware ervaring!

Culinaire liefhebbers kunnen zich laten verrassen door de zalige smaken van diverse restaurants in de buurt, zoals het Hof van Cleve, Au bain-marie en Gasthof Halifax, allemaal op niet meer dan 10 minuten van de B&B gelegen!

Wandelliefhebbers hebben bij ons heel wat mogelijkheden om te genieten van onze prachtige natuur. Wij bieden daarnaast ook de mogelijk om een fiets te huren. Ideaal voor een fietstochtje langs de Leiestreek!

Kortom: Laat de drukte van een hotel in de stad achterwege en kies voor een B&B in de natuur!

Zakelijk verblijf in Deinze?

Ben je voor professionele redenen in de buurt van Gent en zoek je een overnachting in een rustige oase van groen? B&B ‘t Meesterhof in Deinze verwelkomt jou dan graag voor een kort of lang verblijf!